comenzi la domiciliu cliseru.ro

Campanie recrutare M.A.I

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/05/2019 | Lege si Ordine

A început activitatea de selecţionare a candidaţilor pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomița recrutează candidați pentru participarea la sesiunile de admitere organizate în perioada 2019 – ianuarie 2020 în instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, învăţământ cu frecvenţă și învăţământ cu frecvenţă redusă, după cum urmează:

 Învăţământul postliceal:

  1. a) concursul de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca (atât pentru locurile proprii, cât şi pentru locurile altor beneficiari) – numai pentru sesiunea ianuarie 2020;
  2. b) concursul de admitere la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea (în situaţia în care candidaţii nu au domiciliul într-un judeţ limitrof frontierei de stat) – numai pentru sesiunea ianuarie 2020;
  3. c) concursul de admitere la şcolile postliceale din cadrul M.Ap.N., pe locurile M.A.I.;

Învăţământul superior:

  1. a) concursul de admitere în Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Poliţie – programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, forma de învăţământ cu frecvenţă (doar pentru locurile aprobate I.G.P.R.) şi forma de învăţământ cu frecvenţă redusă (doar agenţi de poliţie din cadrul M.A.I);
  2. b) concursul de admitere în Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Poliţie de Frontieră – programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, forma de învăţământ cu frecvenţă (în situaţia în care candidaţii nu au domiciliul într-un judeţ limitrof frontierei de stat);
  3. c) concursul de admitere în Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative – programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Drept”, forma de învăţământ cu frecvenţă, indiferent de beneficiar (cu excepția locurilor M.A.P.N.).
  4. d) concursul de admitere la instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap.N., pe locurile M.A.I (cu excepţia candidaţilor pentru Academia Forţelor Aeriene ”Henri Coandă” Braşov);
  5. e) concursul de admitere la Academia Navală ,, Mircea cel Bătrân” Constanţa;
  6. f) concursul de admitere la Institutul Medico-Militar Bucureşti;
  7. g) concursul de admitere la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, pe locurile M.A.I..

Locurile la instituțiile de învățământ care formează personal pentru Ministerul Afacerilor Interne sunt comune pentru femei și bărbați.

Detalii cu privire la condiţii, depunerea dosarelor de înscriere precum şi alte informaţii de interes pot fi obţinute, de către persoanele interesate, consultând anunţul publicat pe pagina de internet a IPJ Ialomița, în secţiunea Carieră/Admitere unități de învățământ.

Cererile de înscriere ale candidaţilor pentru concursul de admitere organizat în sesiunea iulie-august 2019 în instituţiile de învăţământ superior ale M.A.I. (Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti), instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap.N. şi S.R.I. precum şi pentru unitățile de învățământ postliceal ale M.Ap.N., se primesc până la data  de 24.05.2019.

Cererile de înscriere ale candidaţilor pentru concursul de admitere la unitățile de învățământ postlicealale M.A.I. (Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea) pentru sesiunea ianuarie 2020, se primesc până la data de 15.11.2019.

Data limită până la care candidaţii vor depune dosarul de recrutare în volum complet este 25.06.2019 pentru Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București și 19.06.2019 pentru instituţiile de învăţământ (superior și postliceal) ale M.Ap.N. şi S.R.I., care pregătesc personal pentru nevoile M.A.I..

Data limită până la care candidaţii vor depune dosarul de recrutare în volum complet pentru unitățile de învățământ postliceal ale M.A.I. (Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea), pentru sesiunea ianuarie 2020 este 16.12.2019.

Pentru informare şi înscriere la una dintre instituţiile prezentate în anunţ, persoanele interesate se vor prezenta la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomița, cu sediul în municipiul Slobozia, bulevardul Matei Basarab, nr. 13-15, judeţul Ialomița, în zilele lucrătoare de luni până vineri, în intervalul orar 09:30-15:30. Relaţii suplimentare se pot obţine de zilnic, în acelaşi interval orar, la telefon 0243.207.437.