comenzi la domiciliu cliseru.ro

Campanie recrutare – Jandarmeria Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/06/2021 | Lege si Ordine

 Jandarmeria Ialomița recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat, în anul 2021, la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti. Locurile sunt comune pentru femei şi bărbaţi, astfel:

 • 7 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliție, pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/specializare „Drept”, specialitatea „jandarmi”;
 • 100 de locuri cu taxă alocate personalului Ministerului Afacerilor Interne la Facultatea de Poliție, pentru învăţământul la distanță (ID) – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/specializare „Drept”;
 • 60 de locuri alocate la Facultatea de Poliție pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea „jandarmi” (din care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari şi 2 locuri pentru alte minorităţi), astfel:
  – 52 de locuri alocate Jandarmeriei Române (2 locuri sunt alocate absolvenților cu diplomă de bacalaureat proveniți din sistemul de protecție socială);
  – 2 locuri alocate SIE;
  – 1 loc alocat Comenduirii;
  – 5 locuri alocate SPP;
 • 6 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliţie pentru învăţământul cu frecvenţă redusă – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea „jandarmi”.

Data  limită  de  depunere  a  cererilor  de  înscriere este 11 iulie 2021, inclusiv, iar data  limită  de  depunere  a  dosarelor este 23 iulie 2021, inclusiv.

Candidații trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat, să aibă cel mult 27 de ani împliniți în cursul acestui an și să îndeplinească condițiile și criteriile specifice de recrutare.

Tematica, bibliografia, precum și activitățile specifice înscrierii și a probei de verificare a cunoștințelor sunt stabilite și planificate prin regulamentul concursului de admitere, disponibil pe pagina oficială de internet a instituției de învățământ.

Evaluarea psihologică se realizează potrivit planificării întocmite de către structurile cu atribuții de recrutare și postată pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean  Ialomiţa.

Date suplimentare, se pot obține la  sediul  Inspectoratului  de  Jandarmi  Județean  Ialomița din Slobozia, Aleea Jandarmeriei,  jud. Ialomița – Biroul Resurse Umane – telefon 0243/231.057, interior 245557/24507 ori de pe site-ul instituției www.jandarmeriaialomita.ro la secțiunea „carieră/angajări”.

Cererea  de  înscriere (Anexa nr. 2 – se poate descărca de pe site-ul I.J.J. Ialomița – secțiunea carieră/angajări sau se ridică de la Biroul Resurse Umane al I.J.J. Ialomița) – se depune exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail [email protected], în perioada 28 iunie – 11 iulie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică;

Te așteptăm să faci parte din echipa noastră!