livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

Baza 86 Aeriană: Borcea Open Day – Show aviatic. Foto & Video

Sâmbătă, 14 octombrie, Baza Aeriană 86 Borcea „Lt. Av. Gheorghe Mociorniță” și-a deschis porțile după mulți ani, organizând unui show aviatic de amploare: Borcea Open Day.

Pe aerodromul Borcea, modernizat la standarde NATO, fiind astfel compatibil cu tehnica de dirijare şi de operare a zborurilor noilor avioane multirol F-16 Falcon, care au intrat recent în dotarea Armatei României, sute de iubitori ai zborului au admirat evoluția aeronavelor militare şi civile, la manșa cărora s-au aflat piloți cu experiență.

În plus, expoziția statică, chiar dacă a fost un pic săracă, având doar câteva aeronave, plus avioanele civile, a atras curioșii ca un magnet. Adăugăm și faptul că MApN a fost prezent cu tot felul de oferte de școlarizare pentru cei care vor să urmeze o carieră în domeniu. Evenimentul aviatic a avut multe elemente spectaculoase, complexe, evoluții care îți tăiau respirația, însă au existat și momente mai puțin interesante, pe care cu toții le-am trecut cu vederea. Ca de altfel și pe cele de organizare, în unele puncte. Apreciem, însă, eforturile tuturor celor implicați și așteptăm anul viitor câteva mici schimbări.