15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Numai pentru urgențe: 0243/230280 - Serviciul de permanență al DSP Ialomița
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Bărbat din județul Ialomița, infectat cu coronavirus, decedat https://wp.me/p49Kdo-f3H

Bărbat din județul Ialomița, infectat cu coronavirus, decedat

Cel de-al 12-lea caz de deces al persoanelor infectate cu noul coronavirus (COVID-19) a fost înregistrat astăzi, 24 martie, la un bărbat din județul Ialomița.

StirioficialePotrivit Grupului de Comunicare Strategică, bărbatul, în vârstă de 74 ani, din județul Ialomița, a fost internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.

La ora actuală, în județul Ialomița sunt 1.509 persoane în autoizolare și 41 în carantină. De asemenea, sunt înregistrate, se pare, 4 cazuri de infectare, dintre care unul s-a vindecat.

 

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!