comenzi la domiciliu cliseru.ro

Bărbat căutat de autoritățile din Germania, pentru jaf armat, depistat de polițiștii ialomițeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/08/2020 | Lege si Ordine

Polițiștii ialomițeni au depistat în cursul zilei de ieri, un bărbat căutat de autoritățile din Germania.

La data de 19 August a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Munteni-Buzău, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, au depistat pe raza comunei Munteni Buzău, un bărbat de 35 de ani, din comuna Munteni Buzău, pe numele căruia autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare.

Acesta a fost dat în urmărire internaţională, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de jaf armat și distrugere.

Cel în cauză a fost preluat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Ialomița, urmând a fi predat autorităților germane.

În cursul zilei de ieri, polițiștii ialomițeni au intervenit la 74 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au constatat 16 infracțiuni și au aplicat peste 140 de sancţiuni contravenţionale.

La data de 19 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au fost în teren și au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 74 de evenimente, dintre care 68 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 16 infracțiuni.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 144 de sancțiuni a căror valoare se ridică la 56.995 de lei.

Ca măsură complementară, au fost reținute 10 permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Activitățile au fost desfășurate împreună cu celelalte instituții cu atribuții în menținerea siguranței publice.

De asemenea, în continuare forțele de ordine vor fi în teren și vor desfășura activități pentru prevenirea și combaterea evenimentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA