comenzi la domiciliu cliseru.ro

Bani suplimentari pentru Spitalul din Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/10/2015 | Locale Ialomita

Bugetul Spitalului Județean de Urgență din Slobozia pe anul 2015 a fost rectificat, săptămâna trecută, în cadrul ședinței Consiliului Județean, ca urmare a obținerii unui plus de 953.000 de lei din contractele încheiate cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate și de la Ministerul Sănătății, prin intermediul Direcției de Sănătate Publică, precum și a alocării suplimentare a sumei de 1.800.000 lei de la bugetul propriu al județului, pentru achiziționarea unui RMN, (supliment la cei 2.400.000 lei alocați la începutul anului).

Așadar, la venituri, bugetul va fi în sumă de 54.934.000 lei, iar la cheltuieli, în sumă de 56.034.000 lei, cu un deficit de 1.100.000 lei.

„Această rectificare este în special pentru asigurarea integrală a acestei achiziții și pentru a avea timpul fizic pentru organizarea procedurii de achiziție. Mai sunt trei luni din acest an fiscal, iar Spitalul Județean de Urgență din Slobozia are nevoie de toată procedura pentru a achiziționa acest echipament.

În același timp, avem demersuri către Primăria Slobozia și Ministerul Sănătății pentru susținere. În măsura în care vom avea un sprijin financiar din partea acestor instituții, vă vom supune la vot o altă rectificare, iar diferența de bani o vom folosi pentru achiziția altor echipamente, în vederea modernizării aparaturii din cadrul spitalului”, a declarat Ioan Martin, vicepreședintele C.J. Ialomița.