comenzi la domiciliu cliseru.ro

Avocatul Gheorghe Dinu lansează un nou proiect politic: ALO

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/04/2013 | Locale Ialomita

Fostul candidat independent la prezidențialele din anul 2004 și artizanul Partidului Republican, avocatul Gheorghe Dinu, revine în atenția opiniei publice cu un nou proiect politic, o nouă mișcare pe scena politică românească: Alianța Lege și Ordine.

ALO alianta lege si ordineVineri, 5 aprilie, această Alianță a fost lansată și în Ialomița, Gheorghe Dinu explicând motivele care l-au determinat să înceapă acest proiect politic de centru dreapta, care promovează ca doctrină „A treia cale”, o îmbinare între social-democrație și neo-liberalism.

În opinia sa, România trebuie să se implice urgent în tot ceea ce înseamnă educație și sănătate pentru ca națiunea să aibă un viitor, susținând totodată faptul că societatea civilă, blocată la ora actuală, ar trebui să aibă un rol mult mai activ.

Gheorghe Dinu a mizat în discursul său pe „incompetența” unor miniștri sau parlamentari care deși nu-și au locul în astfel de poziții, iau decizii în numele unei națiuni, dar și pe valul de nemulțumire care, în opinia sa, începe să se propage în rândul oamenilor în urma măsurilor economice ale actualei puteri.

Gheorghe Dinu a făcut și o predicție, anume aceea că în România vârful crizei va fi la finalul anului 2014, iar oamenii vor căuta atunci o „salvare”, pe care o va găsi în partidul pe care îl înființează în această perioadă.

Vom vedea cât impact va avea o astfel de mișcare politică, având în vedere că populația a început să respingă politica sub toate formele ei.

Mai trebuie precizat faptul că pe plan județean, președintele interimar al ALO este un tânăr profesor de educație fizică și sport, Costea Romeo, din echipă urmând să facă parte și economistele Iliescu Dorina și Necula Nora.