comenzi la domiciliu cliseru.ro

Autoturism în flăcări la Urziceni. Incendiu la Miloșești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/11/2017 | Lege si Ordine

Flăcările au izbucnit ieri, în jurul orei 16.30, la o anexă gospodărească formată din mai multe încăperi. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii de la Garda Slobozia cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă.

Incendiul a fost localizat înainte ca acesta să se extindă la locuință, însă mai bine de 50% din anexă și bunurile din ea au fost distruse.

Echipajul de prim ajutor prezent la locul intervenției a acordat asistență proprietarei, în vârstă de 94 de ani, care, în timp ce se autoevacua, a fost surprinsă de particule de jar care i-au provocat ușoare usturimi la nivelul capului și mâinilor. Aceasta a refuzat transportul către o unitate spitalicească.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la scântei sau jar care au căzut din sistemul de încălzire pe materiale combustibile din apropiere.

Și un autoturism s-a aprins în timp ce se afla ieri, în jurul orei 18.30, pe o stradă din municipiul Urziceni. În aproximativ 30 de minute, pompierii sosiți la fața locului au lichidat consecințele evenimentului. Compartimentul motor al autovehicului a ars în proporție de cca. 60%, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică.

Comunicat de presă: ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA. FOTO ARHIVĂ