comenzi la domiciliu cliseru.ro

Autotren în flăcări pe DN2A. Accident rutier la Gheorghe Lazăr

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/08/2020 | Infotrafic

Azi, în jurul orei 14:40, ISU Ialomița a fost solititat să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un autotren, pe DN2A, între localitățile Țăndărei și Ograda.

La fața locului s-au deplasat de urgență, 3 echipaje din cadrul Gărzii de Pompieri Țăndărei, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.
A fost decuplat capul-tractor, incendiul manifestându-se generalizat la nivelul remorcii în care era depozitată, pe paleți, materie primă, sticlă.
După aproximativ 40 minute, incendiul a fost lichidat de forțele de intervenție, fără a exista pericol de extindere.
Șoferului i-au fost acordate îngrijiri medicale de echipajul SMURD, ulterior acesta a refuzat transportul la spital. Traficul rutier din zona a fost blocat. Cel mai probabil, incendiul a survenit în urma frecării cauciucurilor în mers.

Accident rutier în localitatea Gheorghe Lazăr

In data de 12.08.2020, în jurul orei 14.40, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Gheorghe Lazăr, produs între două autovehicule

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stins incendii și o ambulanță SMURD, în sprijin venind și un echipaj al SAJ Ialomița.

Din eveniment au rezultat 5 victime, 3 adulți (bărbați) și doi minori.  Victimelor le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenței. Ulterior, cei doi minori,  un baiat de patru și o fată de șase ani, ce s-au aflat intr-unul dintre autovehiculele implicate în accident, au fost transportați la Spitalul din Municipiul Slobozia pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

 ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️