comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ţăndărei: Au sustras peste o tonă de fier cu ajutorul unei căruţe

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/11/2011 | Lege si Ordine
furt fier tandarei
Ţăndărei: Peste o tonă de fier furat într-o căruţă
Cinci bărbaţi din Ţăndărei au fost surprinşi de jandarmi după ce sustrăseseră peste o tonă de componente metalice, din incinta unei societăţi comerciale din Ţăndărei.

Jandarmii grupei de intervenţie Ţăndărei au observat joi 10.11.a.c., în jurul orei 22.00, cinci bărbaţi care transportau cu o căruţă mai multe componente metalice şi care, la vederea echipajului au încercat să fugă.

Jandarmii au procedat la interceptare persoanelor şi conducerea lor la sediu în vederea stabilirii identităţii lor şi activităţilor pe care aceştia le desfăşurau.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că cei cinci, profitând de neatenţia paznicilor de la o societate comercială, au sustras mai multe componenete metalice aflate în curtea instituţiei, pe care le-au încărcat într-o căruţă cu scopul de a le vinde la un centru de colectare al materialelor feroase.

Jandarmii au înştiinţat conducerea societăţii păgubite şi în prezenţa reprezentantului acesteia a fost cântărită cantitatea de aproximativ 1100 kg. de componente metalice. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 1000 ron.

Jandarmii le-au întocmit celor cinci bărbaţi, actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi „furt calificat”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către Parchetul de pe lângă Judecătoria Feteşti.

[box color=blue type=note]Asigurăm cetăţenii judeţului că jandarmii ialomiţeni execută zilnic misiuni de prevenire şi sancţionare a faptelor antisociale, atât în mediul urban cât şi în mediul rural. De asemenea le recomandăm pe această cale, să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.[/box]

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa