Minoră din Slobozia, dispărută de la domiciliu. Aţi văzut-o?

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

UPDATE: 

Minora ŞOLCĂNEA IONELA FLORENTINA sesizată ca dispărută la data de 27 noiembrie a revenit la domiciliul său din municipiul Slobozia.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că minora, în vârstă de 15 ani, pe fondul unor neînţelegeri cu părinţii a plecat voluntar de la domiciliu, iar în perioada cât lipsit, a locuit la o cunoştinţă. Minora nu a fost victima vreunei infracţiuni.

[box color=white]

Marți, 27 noiembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale au fost sesizaţi cu privire la faptul că ŞOLCĂNEA IONELA FLORENTINA, de 15 ani, a plecat de la domiciliul din municipiul Slobozia.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că minora a plecat în data de 26 noiembrie a.c. şi nu a mai revenit până în prezent.

SEMNALMENTELE PERSOANEI DISPĂRUTE: înălţime 1,72, greutate 55 kg, faţa ovală, ten măsliniu, ochii căprui, părul şaten, lung cu şuviţe blonde, constituţie atletică.

ÎMBRĂCĂMINTE: geacă din material textil de culoare neagră, pantaloni blue-jeans de culoare albă, cizme de culoare maro, peste genunchi.

 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112!

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️