comenzi la domiciliu cliseru.ro

Atenție, șoferi! Radare în cascadă pe drumurile din Ialomița 

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/12/2014 | Infotrafic

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii ialomiţeni acţionează pentru siguranţa traficului rutier şi prevenirea faptelor antisociale.

ALEGE VIAŢA! ACŢIUNE PENTRU SIGURANŢA TRAFICULUI RUTIER ŞI MENŢINEREA SIGURANŢEI PUBLICE

În perioada 12-14 decembrie, poliţiştii ialomiţeni sub coordonarea Direcţiei Rutiere şi Direcţiei de Ordine Publică din cadrul I.G.P.R., acţionează pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Astfel, poliţişti de ordine publică şi poliţie rutieră acţionează în sistem integrat prin desfăşurarea de acţiuni punctuale pentru depistarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale în vigoare, în special cele referitoare la limitele legale de viteză.

De asemenea, prin prezenţa activă pe sectoarele de drum cu trafic intens, cu precădere pe drumurile naţionale, poliţiştii rutieri asigură fluenţa traficului rutier.

Pe parcursul activităţilor, poliţiştii angrenaţi în misiunile operative folosesc aparate de monitorizare a traficului rutier şi înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în „cascadă”.

Pentru deplasarea în condiţii de siguranţă, vă recomandăm să respectaţi regulile de circulaţie rutieră şi indicaţiile poliţiştilor rutieri. De asemenea, daţi dovadă de politeţe în trafic şi adoptaţi o manieră preventivă de condus.