comenzi la domiciliu cliseru.ro

Atenție la ceață! Accident rutier între Slobozia și Amara

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/12/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Ieri, în jurul orei 18:40, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe Drumul Naţional 2C s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În timp ce un tânăr de 27 de ani, din municipiul Slobozia, conducea un autoturism din direcţia Slobozia către Amara, se pare că pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de vizibilitate scăzută pe timp de ceaţă şi carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în impact cu un copac.

Din accident a rezultat vătămarea cororală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Infracţiuni la regimul rutier

Doi bărbaţi de 21 şi 38 de ani, din oraşul Ţăndărei, respectiv judeţul Buzău, au fost depistaţi de poliţiştii rutieri în timp ce se deplasau la volanele a două autoturisme, deşi anterior consumaseră băuturi alcoolice.

Cei în cauză au fost testaţi cu aparatul etilotest Drager, rezultând valorile de 0,61, respectiv 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a refuzat ulterior să-i fie prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.