comenzi la domiciliu cliseru.ro

Arestat pentru viol. Și-a chinuit victima într-un mod odios

La data de 17.02.2016 Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slobozia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului MĂIŢĂ IONUŢ ANDREI, pe o durată de 30 de zile.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus la data de 16.02.2016 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul MĂIŢĂ IONUŢ ANDREI, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, faptă prevăzută şi pedepsită de art 218 alin. 1 şi 2 din Codul Penal, constând în aceea că în seara zilei de 31.12.2015, în jurul orei 22:00, numitul Măiţă Ionuţ Andrei, prin constrângere, a întreţinut raporturi sexuale normale şi orale cu persoana vătămată H. G. D., persoană cu afecţiuni psihice, în timpul raporturilor sexuale introducându-i în vagin persoanei vătămate un fragment lemnos – băţ- care i-a provocat leziuni interne şi sângerare.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrate a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Mai multe articole de la obiectiv.net: