15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Apel fals de răpire la Țăndărei. Zeci de polițiști și jandarmi, mobilizați https://wp.me/p49Kdo-eOG
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Apel fals de răpire la Țăndărei. Zeci de polițiști și jandarmi, mobilizați

O minoră de 13 ani a fost depistată de polițiștii ialomițeni, după ce a reclamat la 112 o falsă răpire. În operaţiunile de căutare ale posibilei victime au fost mobilizați zeci de poliţişti şi jandarmi.

 Alarma s-a dat la data de 13 februarie a.c., în jurul orei 14:00, la Poliția Orașului Țăndărei, când pe numărul unic de urgențe 112, o persoană de sex feminin a reclamat faptul că a fost răpită de către un bărbat, după care convorbirea a fost întreruptă brusc.

Ca urmare a sesizării s-a constituit, de îndată, o echipă complexă, coordonată de către conducerea inspectoratului, formată din specialişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Poliţiei Orașului Țăndărei şi ai Biroului de Analiză a Informaţiei Ialomița.

Poliţiştii au declanşat, de îndată după primirea apelului de urgenţă, activităţi specifice căutării de persoane, în urma activităţilor întreprinse, fiind identificată o minoră de 13 ani, din orașul Țăndărei, asupra căreia a fost găsit telefonul mobil de la care s-a efectuat apelul.

În urma discuțiilor purtate cu minora în cauză a reieșit faptul că aceasta, în spirit de glumă, ar fi apelat serviciul de urgență pentru a sesiza, în fals, că a fost răpită.

La imobilul unde a fost identificată minora se afla și tatăl acesteia, un bărbat de 48 de ani, care a fost sancționat contravențional pentru nesupravegherea minorilor.

ATENȚIE! Un apel fals poate împiedica sau întarzia salvatorii să ajungă la tine sau la cineva drag ție! Un minut poate face diferența între viață si moarte!

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!