Anunt public privind decizia etapei de incadrare

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Societatea G. NEW YORK DESIGN S.R.L., anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, privind modificările aduse proiectului „Construire ferma Trancu – Balaciu”, propus a fi amplasat in comuna Balaciu, sat Balaciu, jud. Ialomița, pentru care APM Ialomița a emis Acordul de mediu nr. 2/06.06.2017 si emiterea Anexei la Acordul de Mediu nr. 2/06.06.2017, care face parte integranta din acesta.

Decizia autorității de mediu, Anexa la Acordul de Mediu, precum și informațiile relevante care au stat la baza luării deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Ialomița din municipiul Slobozia, str. Mihai Viteazul nr. 1, jud. Ialomița, in zilele de luni-joi, intre orele 08:00-16:30, vineri intre orele 08:00-14:00 si la sediul Societății G. NEW YORK DESIGN S.R.L. din Municipiul București, sector 1, str. Ostașilor nr. 8, parter, ap. 1, Biroul 12, in zilele de luni-vineri intre orele 09:00-16:00, precum si pe site-ul APM Ialomița.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului, Agenției pentru Protecția Mediului Ialomița, municipiul Slobozia, str. Mihai Viteazul nr. 1, jud. Ialomița, in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.