comenzi la domiciliu cliseru.ro

Amara: Peste 500 de litri de combustibil confiscat de polițiști

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/12/2017 | Lege si Ordine

Peste 500 de litri de produs susceptibil a fi motorină a fost confiscat de polițiștii ialomițeni, în urma unui control efectuat în trafic.

La data de 25.12.2017, în jurul orei 03:00, efective din carul Poliției Oraș Amara au oprit pentru control în trafic o autoutilitară în care se aflau mai multe bidoane de plastic de 10 litri în care se găsea un lichid de culoare galben-verzuie ce prezenta miros specific de motorină, iar conducătorul auto nu deține documente care să ateste proveniența acestuia.

În urma verificărilor s-a stabilit că autoutilitara a fost condusă de un bărbat de 37 de ani, din județul Iași, care ar fi achiziționat 550 de litrii de lichid de culoare galben-verzuie cu miros de motorină, de la o persoană necunoscută, de pe raza județului Călărași.

Pentru produsul achiziționat, bărbatul nu a putut prezenta documente de proveniență, declarând că a plătit persoanei necunoscute suma de 320 de euro și a primit de la aceasta doar un aviz de însoțire a mărfii necompletat și neștampilat.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, cele 55 de sticle de plastic fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA. foto arhivă