15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Amara: Minora de 6 ani accidentată în timp ce traversa prin loc nepermis https://wp.me/p49Kdo-4HE
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Amara: Minora de 6 ani accidentată în timp ce traversa prin loc nepermis

copiiVineri, 15 noiembrie, în timp ce un bărbat de 34 de ani, din oraşul Amara, conducea o autoutilitară pe raza localităţii, din direcţia Griviţa – Slobozia, a acroşat o minoră de 6 ani, din aceeaşi localitate, care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii, printr-un loc nepermis.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată la Spitalul Municipal Slobozia, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!