comenzi la domiciliu cliseru.ro

Alege lenjeria intimă potrivită tipului de corp

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/11/2020 | Magazin

Chiar dacă nu se vede, lenjeria intimă este plăcerea vinovată a fiecărei femei, fie că este singură sau într-o relație. Ea te face să te simți sigură pe tine, fericită și să-ți celebrezi corpul în fiecare zi.

Iată cum poți găsi cele mai bune variante de lenjerie intimă, ținând cont de forma corpului tău:

Triunghi

SutienCoapsele mari, care depășesc dimensiunea umerilor sunt ușor de remarcat la acest tip de corp. Poți compensa cu ajutorul unui neglijeu care este strâns în zona sânilor și care urmează drept linia trupului sau cu o bustieră colorată, dintr-o dantelă fină, dar și sutiene push-up, care să atragă atenția în partea de sus sunt alegeri istețe. Adaugă haine care au volum în partea de sus, precum volane, o fundă mare sau decorațiuni de mari dimensiuni.

Triunghi cu vârful în jos

Acest tip de siluetă este caracterizat de un bust impunător și umeri mai lați decât coapsele, așa că trebuie să mizezi pe lenjerie intima de la Fashion Days, care să-ți echilibreze corpul precum un sutien care are mai multe funcții. Acesta oferă susținere bună și se leagă în jurul gâtului, evitând variantele cu bureți, care oferă și mai mult volum. A grijă ca banda de susținere să nu fie prea strânsă pentru că va face ca pielea din jur să arate inestetic. Păstrează sutienul într-o culoare uni și poți să alegi o variantă cu imprimeuri vesele pentru chilot. După ce ai ales lenjeria, mergi pe același principiu și în alegerea hainelor. Astfel că o fustă plisată, din tul sau cu volane va crea o balanță, iar în partea de sus folosește o bluză apropiată de linia corpului, cât mai simplă.

BluzaClepsidră

Această siluetă presupune un bust bine definit și o bună proporție între acesta și coapse, nefiind nevoie să adaugi volum nici uneia dintre părți. Poți să optezi pentru orice tip de lenjerie, incluzând deux-pièces, body, portjartier, corset sau un chilot cu talia înaltă din dantelă sau tul. Vor arăta senzațional! Corpul clepsidră este privilegiat și în ceea ce privește hainele. Este perfect și dacă porți jeanși cu un tricou și cardigan de dama, dar și rochie strânsă pe corp, fustă creion și cămașă din mătase.

Dreptunghi

Lenjeria pentru acest tip de corp trebuie să îți definească talia și să minimizeze zona abdomenului, iar un corset este alegerea ideală. Dar poți să iei în considerare și un sutien care acoperă bine sânul și un chilot cu talia înaltă, fără cusături, cu efect modelator. Astfel, vei avea un plus de senzualitate și iți vei evidenția formele. Pe deasupra poți folosi o rochie cu printuri florale, dar neapărat marchează-ți talia cu o curea îngustă sau lată.