comenzi la domiciliu cliseru.ro

ALDE Ialomița a depus majoritatea dosarelor cu candidați la primăriile din județ

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/04/2016 | Politica

Perioada de depunere a candidaturilor se apropie de final, iar majoritatea dosarelor candidaţilor care reprezintă organizaţia judeţeană a Partidului Alianţa Democraţilor şi Liberalilor Ialomiţa au fost depuse.

Cel care a dat startul a fost chiar preşedintele executiv al organizaţiei judeţene, Gheorghe Stelică. Acesta şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al comunei Ciulniţa în data de 15 aprilie. Depunerea dosarelor de către propunerile ALDE Ialomiţa pentru funcţia de primar au continuat, ajungând ca, în prezent, organizaţia judeţeană să aibă înregistrate candidaturile a 37 de candidaţi la primar şi 3 doar pentru liste de consilieri locali.

Joi, 21 aprilie, candidatul pentru funcţia de primar al oraşului Căzăneşti, viceprimarul Alexandru Măchiţă, şi-a depus dosarul la Biroul Electoral Judeţean. A doua zi, 22 aprilie, a continuat depunerea candidaturilor pentru oraşele şi municipiile ialomiţene. Colonelul în rezervă, Nicolae Parepa şi-a depus de asemenea dosarul pentru a candida la funcţia de primar al municipiului Urziceni.

Astăzi, 25 aprilie, penultima zi a perioadei de depunere a candidaturilor, s-a încheiat prin depunerea dosarelor candidaţilor pentru municipiul Slobozia. Astfel, candidatul pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, domnul Ionel Gae, însoţit de un grup de consilieri locali, a depus la sediul BEJ dosarele pentru funcţiile de primar şi de consilieri locali.

Urmează ca mâine, 26 aprilie, organizaţia judeţeană ALDE Ialomiţa să depună şi dosarele candidaţilor la funcţia de consilieri judeţeni.