comenzi la domiciliu cliseru.ro

AJOFM Ialomița: Cursuri gratuite de formare profesională

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/07/2021 | Locuri de munca

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița vine în întâmpinarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, organizând până la sfârșitul anului 2021, cursuri de formare profesională în urmatoarele meserii:

barman, bucătar, cofetar, competențe cheie – comunicare in limba română, inspector referent resurse umane, instalator tehnico sanitare și de gaze, operator introducere, prelucrare și validare date, lucrător în comerț, machior, manichiurist, pedichiurist, mecanic auto, ospătar (chelner), patiser.

Aceste cursuri sunt gratuite și se adresează atât șomerilor indemnizați cât și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă ce nu beneficiază de indemnizație de șomaj.

Pentru a participa la activitatea de formare este necesar ca persoanele solicitante să fie înscrise în evidențele AJOFM Ialomița.

Cei interesați se pot adresa AJOFM Ialomița atât la sediul central din str. Lacului. nr. 10, tel. 0243 231 809, cât și la sediul Agenției Locale Slobozia din strada Matei Basarab, bl.F1 parter, tel. 0243 230 224, precum și la punctele de lucru din Urziceni, Țăndarei și Fetești.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița