comenzi la domiciliu cliseru.ro

Adrian Mocioniu, reales președinte al Colegiului Medicilor Veterinari Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/09/2013 | Locale Ialomita

Marți, 10 septembrie, a avut loc Adunarea Generală a Colegiului Medicilor Veterinari din județul Ialomița.

Pe ordinea de zi s-au aflat, pe lângă prezentarea rapoartelor de activitate, alegerea noilor structuri de conducere, respectiv președintele, vicepreședinții Colegiului Medicilor Veterinari, membrii Consiliului Județean al CMV, dar și reprezentanții în diverse comisii.

În deschiderea ședinței, toți cei 86 de delegați prezenți în sală au ținut un moment de reculegere în memoria a patru colegi care au trecut în neființă, respectiv Cornelia Toma, Nicu Ștefan, Ivan Marian și Mihai Costin.
După prezentarea rapoartelor de activitate, pe diverse teme, au fost depuse candidaturile pentru noile structuri de conducere.

Pentru funcția de președinte al Colegiului Medicilor Veterinari Ialomița a existat o singură candidatură, respectiv a lui Adrian Mocioniu, pentru încă un mandat de trei ani în această funcție, acesta fiind ales cu unanimitate de voturi.
De asemenea, au fost aleși șase membri ai Consiliului Județean al Colegiului Medicilor Veterinari, din cei 14 propuși. Așadar, din CJ vor face parte: Haralambie Mariana, Badea Silvia, Moise Antoneta, Mocioniu Adrian, Nistor Matei și Grigore Vasilica.

Au mai fost aleși doi vicepreședinți, respectiv Păun Dragoș și Haralambie Mariana, dar și membri ai comisiei de deontologie, membri ai comisiei de cenzori și delegații la congresul național.