comenzi la domiciliu cliseru.ro

Activități de Ziua Jandarmeriei, la Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Jandarmeria Ialomiţa marchează momentul aniversar, 3 aprilie, printr-o activitate care îi are în prim-plan pe oamenii de arme.

În data de 30 martie a.c, începând cu ora 11.00, în Parcul Ialomiţa din municipiul Slobozia, cei mici dar şi cei mari se pot întâlni cu jandarmii. Câinii de serviciu, lunetiştii, luptătorii din structura de acţiuni speciale, maşinile de jandarmerie sunt doar câteva dintre surprizele pe care le-am pregătit. Preţ de câteva ore jandarmii “vor da în mintea copiilor”.

Se vor amenaja ateliere de promovare instituţională, astfel:

ATELIER Nr. 1 „Atelier de intervenţie antiteroristă”

ATELIER Nr. 2 „Atelier restabilirea ordinii publice”

ATELIER Nr. 3 „Atelier tehnică auto”

ATELIER Nr. 4 „Atelier tradiţie şi promovare”

ATELIER Nr. 5 „Atelier câini serviciu”

ATELIER Nr. 6 „Atelier comunicaţii”

ATELIER Nr.7 ,,Atelierarmament şi tehnica specific”

Precizăm că, în cadrul atelierelor va fi expusă tehnica de luptă şi de intervenţie specifică jandarmeriei: o autospecială de transport grupă antiteroristă marca Peugeot, o autospecială de transport efective ordine publică, marca Opel Movano, 2 autospeciale transport efective ordine publică, marca Dacia Logan si Duster, precum şi diferite categorii de armament.

Totodată în cadrul acestor ateliere va fi regizată o misiune specifică de căutare a unei persoane suspecte, folosind câinii de serviciu şi mijloacele de comunicaţie din dotare, însă, protagoniştii vor fi copiii.

Vă aşteptăm cu drag!