comenzi la domiciliu cliseru.ro

Acţiuni preventive ale poliţiştilor ialomiţeni pe raza județului Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/06/2015 | Lege si Ordine

Pentru creşterea gradului de siguranţă publică a cetăţenilor, poliţişti din toate structurile operative ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa au fost angrenaţi în perioada 05 – 07 iunie, în executarea unei serii de acţiuni în sistem integrat şi controale în locurile şi zonele de interes operativ din judeţ.

politia

Cu această ocazie, poliţiştii au organizat şi desfăşurat acţiuni pentru a identifica autorii de fapte penale, contravenţionale ori de altă natură, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică. La acţiuni au participat atât jandarmi ialomiţeni, cât şi poliţişti locali.

De asemenea, pe timpul desfăşurării acţiunilor specifice pe linie de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi investigarea fraudelor, s-a urmărit prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă în zona localurilor publice, depistarea persoanelor şi bunurilor urmărite în temeiul legii, precum şi constatarea în flagrant a altor fapte penale.

Astfel, au fost aplicate 183 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare depăşeşte suma de 37.000 lei. Pentru neregulile constatate, au fost reţinute cinci permise de conducere.

Persoanele depistate şi care nu şi-au putut justifica prezenţa în diferite locaţii au fost conduse la sediul poliţiei, unde au fost fotografiate, amprentate şi introduse în bazele de date ale poliţiei.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița