15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Acțiuni Poliția economică – Slobozia și Grindași https://wp.me/p49Kdo-bl7
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Acțiuni Poliția economică – Slobozia și Grindași

Polițiștii ialomițeni au aplicat 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 30.000 de lei, în urma unor acțiuni derulate de polițiștii de investigare a criminalității economice.

Polițiștii de investigare a criminalității economice au organizat și desfășurat în cursul zilei de 19 decembrie a.c., o acțiune de verificare a unor unități economice de pe raza județului Ialomița, privind modul de aprovizionare, comercializare și evidențiere a veniturilor realizate în urma comercializării produselor alimentare, tutun și alcool.

Pe parcursul derulării activităților au fost verificați agenți economici de pe raza localităților Slobozia și Grindași, fiind constatate următoarele:

-​ La o societate comercială situată pe raza municipiului Slobozia a fost identificată o diferență negativă de 650 de litri la produse alcoolice și 290 de kg. de legume. Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în cuantum de 20.000 de lei, iar contravaloarea cantității de produse a fost confiscată.

– Țigarete fără documente de proveniență au fost identificate la sediul unei societăți comerciale de pe raza localității Grindași, motiv pentru care a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei. Totodată țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, legalitatea actelor de comerț fiind un obiectiv prioritar al polițiștilor, mai ales în condițiile în care se preconizează o intensificare a activităților comerciale, generată de apropierea specifice lunii decembrie.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!