comenzi la domiciliu cliseru.ro

Acțiuni Poliția economică – Slobozia și Grindași

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/12/2017 | Lege si Ordine

Polițiștii ialomițeni au aplicat 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 30.000 de lei, în urma unor acțiuni derulate de polițiștii de investigare a criminalității economice.

Polițiștii de investigare a criminalității economice au organizat și desfășurat în cursul zilei de 19 decembrie a.c., o acțiune de verificare a unor unități economice de pe raza județului Ialomița, privind modul de aprovizionare, comercializare și evidențiere a veniturilor realizate în urma comercializării produselor alimentare, tutun și alcool.

Pe parcursul derulării activităților au fost verificați agenți economici de pe raza localităților Slobozia și Grindași, fiind constatate următoarele:

-​ La o societate comercială situată pe raza municipiului Slobozia a fost identificată o diferență negativă de 650 de litri la produse alcoolice și 290 de kg. de legume. Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în cuantum de 20.000 de lei, iar contravaloarea cantității de produse a fost confiscată.

– Țigarete fără documente de proveniență au fost identificate la sediul unei societăți comerciale de pe raza localității Grindași, motiv pentru care a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei. Totodată țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, legalitatea actelor de comerț fiind un obiectiv prioritar al polițiștilor, mai ales în condițiile în care se preconizează o intensificare a activităților comerciale, generată de apropierea specifice lunii decembrie.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA