comenzi la domiciliu cliseru.ro

Acțiuni de prevenire pe raza municipiului Slobozia

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/07/2020 | Lege si Ordine

Forțe de ordine cu efective mărite au desfășurat, în data de 25 iulie, o acțiune de prevenire a răspândirii virusului Covid 19, iar în data de 26 iulie, pe linie de viteză, pe raza municipiului Slobozia.

Polițiști de ordine publică, polițiști de proximitate și poliție rutieră au verificat modul în care sunt respectate normele specifice pentru reglementarea transportului rutier de persoane, precum și cele stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Pe raza municipiului Slobozia, au fost constituite filtre rutiere pentru verificarea documentelor necesare circulației pe drumurile publice, în conformitate cu legislația în vigoare.

Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 98 de autovehicule și legitimat peste 115 de persoane.

Urmare a neregulilor constatate, 65 șoferi au fost sancționați cu amenzi în valoare de 42.715 de lei, cele mai multe amenzi reprezentând nerespectarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, în cadrul acțiunilor polițiștii au reținut 10 permise de conducere și au retras 1 certificat de înmatriculare.

Cu ocazia verificărilor efectuate, o femeie de 53 de ani a fost sancționată contravențional după ce a fost depistată de polițiști la volanul unui autoturism, în timp ce transporta mai multe produse nealimentare fără a deține documente de proveniență.

Mărfurile identificate, peste 170 de articole vestimentare și de încălțăminte, în valoare de 1.335 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Astfel de activităţi sunt desfăşurate în permanenţă de forţele de ordine, scopul principal fiind impunerea respectării prevederilor legale în vigoare în această perioadă pe raza întregului județ.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA