comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere pe DN21, Slobozia Nouă – Iazu și Dj212, Fetești – Movila

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/07/2020 | Infotrafic

Seara trecută, în jurul orei 22:00 pe DN 21 s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 28 ani se deplasa pe DN 21, sensul de mers Slobozia Nouă către Iazu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare pătrunzând pe sensul opus de mers și răsturnându-se în șanț. Din accident a rezultat vătămarea corporală a unui femei în vârsta de 30 ani, ocupantă pe locul din dreapta față. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager rezultând valoarea de 0,00 MG/L alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un alt eveniment rutier s-a produs pe timpul nopții, soldat cu pagube materiale.

În timp ce o femeie conducea un autoturism pe DJ 212 dinspre Fetești spre Movila, la trecerea de cale ferată nu ar fi adaptat viteza într – o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a părăsit partea carosabila după care a lovit un stâlp de electrificare a rețelei CF. Stâlpul s-a prăbușit peste ambele fire de cale ferată pe ruta Fetești-Movila, blocând atât traficul auto care a fost redirecționat pe o rută ocolitoare cât și cel feroviar.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA