comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere pe DN2 și DJ212

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/10/2020 | Infotrafic

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pe drumul ce leagă localitățile Fetești de Movila, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a 2 persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 71 de ani, din municipiul Fetești, conducea un autoturism pe DJ 212, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma producerii accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 71 de ani și a unei pasagere de 25 de ani din Fetești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În cursul serii trecute, pe DN2, în afara localității Cotorca s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat, de 38 de ani, din județul Vrancea, a efectuat o manevră de întoarcere, ar fi intrat în impact cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din județul Buzău. In urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani a fost proiectat într-un autoturism staționat.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 38 de ani, care a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA