comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere la Slobozia Nouă, Coșereni și Popas Chirana

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/09/2021 | Infotrafic

În data de 07 septembrie, în jurul orei 07:10, două echipaje de salvatori din cadrul Gărzii de intervenție Țăndărei au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă  și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe DN 2A, zona Popas Chirana, în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

La evenimentul rutier a venit în sprijin și o ambulanță a SAJ Ialomița. Din evenimentul rutier au rezultat două victime conștiente și neîncarcerate care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției. După acordarea primului ajutor, victimele au refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului. (ISU Ialomița)

În data de 07 septembrie, în jurul orei 03:20, trei echipaje de salvatori din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în municipiul Slobozia, cartier Slobozia Nouă, în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La evenimentul rutier a venit în sprijin și o ambulanță a SAJ Ialomița – substația Slobozia. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului. (ISU Ialomița)

Potrivit IPJ Ialomița, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerei din dreapta, o tânără în vârstă de 17 ani, din orașul Amara.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto, o tânără în vârstă de 20 de ani, din orașul Amara  a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ negativ.

În data de 06 septembrie, în jurul orei 12:40, trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare  și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în comuna Coșereni în care au fost implicate trei autoturisme și o autoutilitară.

La evenimentul rutier a venit în sprijin și o ambulanță a SAJ Ialomița – substația Urziceni. Din evenimentul rutier au rezultat șapte victime conștiente și neîncarcerate care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției. După acordarea primului ajutor, două victime au fost preluate și transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare, iar celelalte cinci au refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului. (ISU Ialomița)