comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere la Movilița și Urziceni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/11/2020 | Infotrafic

Astăzi, în jurul orei 17:30, pe DJ302, în afara localității Movilița s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un tânăr de 26 de ani, din municipiul Urziceni conducea un autoturism pe DJ302, în afara comunei Movilița, a părăsit partea carosabilă și s-a rasturnat pe un teren acoperit de vegetație, aferent sensului său de mers.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului în vârstă de 25 de ani din municipiul Urziceni, acesta fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ Ialomița)

Pompierii militari din cadrul I.S.U. Ialomița s-au deplasat de urgență cu  o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și un echipaj al SAJ Ialomița – substația Urziceni. Din eveniment au rezultat două victime, cărora le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de echipajele SMURD și SAJ.

Ulterior, o victimă a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare. Cealaltă victimă după evaluare a refuzat transportul la spital. Militarii au mai acționat pentru deconectarea bornelor de la bateria autoturismului. (ISU Ialomița)

Aseară, în jurul orei 21:00, pe raza orașului Urziceni s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a unui pieton.

Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Garbovi conducea un autoturism pe Calea București în interiorul localității Urziceni, ar fi fost surprins de apariția bruscă a unui pieton din partea stânga, pe care l-a acroșat ușor cu partea laterală stângă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului în vârstă de 20 de ani acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.
Șoferul a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ Ialomița)