comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere la Maia și Jilavele

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
31/03/2021 | Infotrafic

În cursul dimineții, în jurul orei 10:15, pe DJ 101, în afara localității Maia, s-a produs un accident de circulație ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme.

În urma impactului a rezultat o victimă, pasager într-unul dintre autovehicule, ce a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul Drager, în ambele cazuri rezultatele fiind negative.

Se continuă cercetarea la fața locului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. IPJ Ialomița

Accident rutier pe raza comunei Jilavele

Astăzi, în jurul orei 16:00, salvatorii de la Detașamentul Urziceni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și în sprijin o ambulanță SAJ Ialomița-substația Urziceni.

În urma accidentului, a rezultat o singură victimă, șoferul care a rămas blocat în autoturism. Salvatorii au acționat pentru extragerea victimei aflată în stare de inconștiență, dar cu funcții vitale, care a fost predată echipajului SAJ de la locul intervenției, ulterior fiind transportată la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului. ISU Ialomița