comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere la Gura Ialomiței și Movila. Patru persoane rănite

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/02/2020 | Infotrafic

La data de 4 februarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au intervenit la două accidente de circulație, soldate cu rănirea a patru persoane.

Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 09:00 pe DJ 213, în afara localitații Gura Ialomiței.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit că, în timp ce un bărbat de 50 ani, din județul Braila, conducea un autoturism pe DJ 213, nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curba deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul directiei de mers, a pătruns pe contrasens si a intrat în impact cu un autoturism condus de o femeie în varsta de 29 ani, din municipiul Slobozia.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui minor în vârstă de 3 ani și o femeie de 39 de ani din primul autoturism, precum și a femeii de 29 de ani, conducătoarea auto a celui de-al doilea autovehicul.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare negativă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

***

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs în jurul orei 14:00, în localitatea Movila.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 65 de ani, conducea un autoturism pe raza localității Movila, nu ar fi acordat prioritate de trecere într-o intersecție, unui biciclist, pe care l-a acroșat.

În urma producerii accidentului, a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto cât și biciclistul au fost testați cu aparatul alcooltest Drager, rezultatele fiind negative.

Șoferului i-a fost reținut permisul de conducere, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.