comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere la Fetești, Gârbovi și Bărbulești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/08/2020 | Infotrafic

În această dimineață, în jurul orei 04:00, pe raza localității Gârbovi, s-a produs un eveniment rutier, soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

În urma verificărilor efectuate la fața locului a reieșit că în timp ce un tânăr de 20 de ani din orașul Pogoanele conducea un autoturism pe DJ 203I în localitatea Gârbovi din direcția Urziceni către Pogoanele, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă la stânga pe sensul său de mers a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă răsturnându-se și intrând în impact cu un stâlp de electricitate.
Conducătorul auto și un pasager au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale. Rezultatul etilotestului a indicat că șoferul nu consumase băuturi alcoolice. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot în această dimineață, în jurul orei 10:00, pe raza comunei Bărbulești, s-a produs un eveniment rutier, soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit că în timp ce o femeie de 32 de ani, din județul Prahova, conducea un autoturism pe DN 1D în interiorul comunei Bărbulești, din direcția Ploiești către Urziceni, a încercat să evite un câine aflat pe carosabil și a intrat în impact cu un alt autoturism condus regulamentar din sensul opus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Bucu.
Conducătoarea auto și un pasager din același autoturism au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale. Rezultatele etilotestului au indicat că ambii șoferi nu consumasera băuturi alcoolice. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident rutier la Fetești

Luni, 8 august, în jurul orei 23:00, pe raza municipiului Fetești, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Din verificările efectuate a reieșit că în timp o femeie de 41 de ani conducea un autoturism pe strada Jandarmeriei către intersecția cu strada Călărași, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, intrând în coliziune cu aceasta.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoare auto de 41 de ani și a unei pasagere din același autoturism, ambele fiind transportate la Spitalul Municipal Fetești. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, în cazul femeii rezultatul a fost negativ, în timp ce în cazul șoferului de 34 de ani etilotestul a indicat valoarea de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat, celor doi fiindu-le recoltate și probe biologice de sânge.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Ambilor conducători auto le-au fost reținute permisele de conducere.

 IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA