comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accidente rutiere în zona localității Movilița, pe DN2

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
22/11/2019 | Infotrafic

Primul accident s-a produs în data de 21 noiembrie, în jurul orei 15.25, între două autoturisme la intrarea în localitatea Movilița.

Pentru salvarea victimelor, 2 adulți, au acționat salvatorii de la Detașamentul Urziceni cu o autospecială de stins incendii și o ambulanță SMURD încadrate cu 8 pompieri. Nu au fost persoane încarcerate.

Paramedicii au acordat primele îngrijiri victimelor, două persoane de sex masculin, șoferii celor două autoturisme cu vârstele de 24 ani și respectiv 57 ani, care ulterior au refuzat  transportul la spital.

Un alt accident s-a produs în data de 21 noiembrie, în jurul orei 19.40, între două autoutilitare la intrarea în localitatea Movilița. Pentru salvarea victimelor, un minor și 2 adulți, au acționat salvatorii de la Detașamentul Urziceni cu o autospecială de stins incendii, o ambulanță SMURD și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță, venite în sprijin. Nu au fost persoane încarcerate. Paramedicii și cadrele medicale au acordat primele îngrijiri victimelor, un minor în vârstă de 18 ani, care a fost preluat ulterior și transportat la spitalul Urziceni de către echipajul SMURD și două persoane de sex masculin cu vârstele de 39 ani și respectiv 37 ani, care au fost preluate ulterior și transportate la spitalul Urziceni de către echipajele SAJ.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA