comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe varianta municipiului Slobozia. A ajuns cu mașina direct în parc

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/09/2012 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Un accident rutier, soldat cu trei victime, a avut loc, duminică seară, pe varianta municipiului Slobozia.

Șoferul unui autoturism marca Opel Astra, care circula pe șoseaua de centură a municipiului Slobozia (direcția Mănăstire – Kaufland), în dreptul parcului Ialomița a pierdut controlul volanului iar autoturismul s-a răsturnat după ce a rupt un stâlp de beton al gardului imprejmuitor.
Cei patru ocupanți ai autoturismului, toți din Slobozia, sunt răniți ușor, trei dintre ei, printre care și un minor, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia pentru îngrijiri medicale.

Potrivit poliției, în timp ce un tânăr de 21 ani din Slobozia se deplasa la volanul unui autoturism şi-a distras atenţia uitându-se la telefonul mobil, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autoturismul în parcul Ialomița din municipiu.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere, o femeie de 43 ani din Slobozia, care a fost transportată la Spitaluldin Slobozia şi ulterior transferată la o unitate medicală din capitală.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.