comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe DN2, la ieșirea din Urziceni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/11/2020 | Infotrafic

Pompierii militari din cadrul I.S.U. Ialomița au intervenit astăzi, în jurul orei 13:00, la un accident rutier produs pe DN2, la ieșirea din municipiul Urziceni spre Buzău.

În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, în care se aflau 4 persoane : în autoutilitară doar șoferul, iar în autoturism șoferul, soția acestuia și un minor.

La fața locului, s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și două echipaje ale SAJ Ialomița – substația Urziceni.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei de sex feminin, rămasă încarcerată în autoturism.

Celor patru victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de echipajele SMURD și SAJ, după care au fost preluate și transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Ambulanța SMURD a preluat victima de sex feminin, în vârstă de 31 de ani, care prezenta traumatism facial și acuza dureri la coloana vertebrală, iar celelalte trei victime ( minorul și cei doi șoferi) au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanța Județean Ialomița.

Militarii au mai acționat pentru deconectarea bornelor de la bateriile mașinilor avariate. (ISU Ialomița)

Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 20 de ani, din județul Brăila conducea o autoutilitară pe DN2-E85, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staționat pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a 4 persoane (conducătorul autoutilitarei, conducătorul autoturismului staționat, în vârstă de 43 de ani, o femeie în vârstă de 31 de ani și un minor de 1 an, ultimii 3 domiciliați în județul Călărași), aceștia au fost preluați de o ambulanță și transportați la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.
Ambii șoferi au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ Ialomița)