comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier – Popas Malu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/03/2021 | Infotrafic

Astăzi, 20 martie 2021, în jurul orei 13:20, salvatorii de la Detașamentul Urziceni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ Ialomița-substația Urziceni.

În urma accidentului, au rezultat două victime conștiente, o persoană de sex feminin și un minor în vârstă de 7 ani.

Femeia în vârstă de 42 de ani a rămas încarcerată, echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea ei, fiind predată echipajului SAJ. Victimele au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior femeia a fost preluată de echipajul SAJ, minorul prezenta un traumatism cranian minor a fost preluat de echipajul SMURD și transportați la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului. (ISU Ialomița)

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce o femeie în vârstă de 42 de ani, din județul Ilfov, conducea un autoturism pe DN 2 A, ar fi părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ IAlomița)