comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe raza municipiului Slobozia, pe DN2A

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/06/2020 | Infotrafic

Astăzi, în jurul orei 12:00, ISU Ialomita a intervenit la un accident rutier produs pe raza municipiului Slobozia, pe DN2A, în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară.

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune, s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și două echipaje SAJ Ialomița. În eveniment au fost implicate 4 persoane, au rezultat 3 victime, o femeie și doi bărbați, dintre care o victimă a fost încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru deblocarea victimei. Celelalte echipaje de la locul intervenției au acordat primul ajutor medical celorlalte persoane implicate în accident, ulterior cele 3 victime au fost transportate cu ambulanța SMURD și ambulanțele SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Militarii au acționat pentru sablarea carosabilului și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.I

ISUIalomița

IPJ Ialomița:

Din primele verificări a reieșit ca șoferul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe DN 2A, dinspre Slobozia către Urziceni, a virat la stânga fără să acorde prioritate de trecere unei autoutilitare condusă regulamentar din sensul opus de mers.
Un alt șofer care se afla în coloana pe sensul de mers Slobozia către Urziceni, pentru a evita impactul a virat dreapta și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.
În urma accidentului au rezultat 3 victime, șoferul primului autoturism și pasagerul dreapta față, precum și șoferul celui de-al treilea autovehicul.
Traficul este blocat pe un sens de mers.
Soferii autoutilitarei și celui de-al treilea autovehicul au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele fiind negative.
Primul conducător auto nu a putut fi testat din cauza rănilor suferite.
S-a întocmit dosar penal

O tânără de 20 de ani, pasager al primului autoturism a decedat la spital.