comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe DN2A, la ieșire din municipiul Slobozia spre localitatea Bucu. Trafic blocat.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/03/2021 | Locale Ialomita

Astăzi în jurul orei 12:00, salvatorii de la Garda de intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină la un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme.

La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD și în sprijin două ambulanțe SAJ Ialomița-substația Slobozia.

În urma accidentului, au rezultat două victime conștiente, neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului și sablare carosabil. (ISU Ialomița)

În jurul orei 12:15, pe DN 2, la ieșire din municipiul Slobozia spre comuna Bucu s-a produs un accident de circulație cu implicarea a 3 autoturisme.

În urma coliziunii dintre acestea au rezultat 3 victime, ce au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale.

Se desfășoară cercetarea la fața locului. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers (IPJ Ialomița)