comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe DN2A, între Slobozia și Bucu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
03/03/2021 | Infotrafic

În jurul orei 07:30, pe DN2A – E60 între municipiul Slobozia și comuna Bucu s-a produs un accident de circulație urmare a coliziunii dintre 2 autoturisme.

În urma impactului au rezultat 4 victime, ce au fost transportate la unități medicale pentru îngrijiri de specialitate.
Se circulă alternativ pe o banda.

Se efectuează cercetarea la fața locului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ Ialomița)

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au fost alertați în jurul orei 07:25, să intervină la un accident rutier produs pe DN 2A între Slobozia și Bucu, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și trei ambulanțe SAJ Ialomița. Din evenimentul rutier au rezultat șase victime, care au fost monitorizate de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior doar patru dintre victime au fost preluate și transportate de echipajele medicale la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil. (ISU Ialomița)