comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe DJ 212

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/08/2015 | Infotrafic
Actualizat: 21 martie 2019

Poliţia a fost sesizată ieri, 27 august, cu privire la faptul că pe Drumul Judeţean 212 s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în timp ce un bărbat de 45 de ani, din judeţul Vrancea, conducea un autoturism pe raza comunei Luciu, din direcţia Brăila către Constanţa, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 18 ani, pasageră a autoturismului în cauză, care a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Sălcioara, a fost oprit pentru control în trafic de către poliţiştii rutieri, pe raza localităţii de domiciliu.

Cel în cauză se afla la volanul unui tractor agricol ce tracta o remorcă, ambele fiind neînmatriculate şi neînregistrate.

Totodată, în urma efectuării de verificări în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Alţi doi bărbaţi de 26, respectiv 43 de ani, din localităţile Sineşti şi Balaciu, au fost depistaţi în timp ce conduceau autovehicule pe raza localităţilor de domiciliu, fără a repecta prevederile legale.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi conducători auto se deplasau pe drumurile publice, la volanul unor autovehicule neînmatriculate şi neînregistrate.

În cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale.

IPJ Ialomița | foto: arhivă