comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier pe DJ 203F

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/01/2021 | Infotrafic

Noaptea trecută, în jurul orei 00:00, pe DJ 203 F, în afara localității Iazu, s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din comuna Traian, conducea un autoturism pe DJ 203F dinspre localitatea Iazu către Smirna, ar fi părăsit partea carosabilă răsturnându-se într-un canal de irigații, aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers.

În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală a șoferului, ce a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (IPJ Ialomița)

Militarii Gărzii de Intervenție Slobozia, au intervenit în data de 17 ianuarie, a.c., în jurul orei 23:55,  cu o autospecială pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism.

Din eveniment a rezultat o victimă de sex masculin în vârstă de 29 de ani, care a fost evaluată de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare. Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului  la locul accidentului. (ISU Ialomița)