comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier la Gura Ialomiței, pe DJ213

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/06/2021 | Infotrafic

În această dimineață, în jurul orei 03.40, pe raza comunei Gura Ialomiței, pe DJ 213, s-a produs un accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din evenimentul rutier au rezultat patru persoane rănite, doi minori și doi adulți.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un șofer, în vârstă de 67 de ani,  din județul Constanța, ar fi părăsit partea carosabilă într-o curbă,  răsturnându-se în șanțul de pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Țăndărei, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD și două echipaje medicale din cadrul S.A.J. Ialomița.

Victimele au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ a locul intervenției.

Mama și cei doi minori, conștienți, cooperanți, neîncarcerati, au fost preluați de echipajele medicale SAJ și transportați la Spitalul Orășenesc Țăndarei pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate. Șoferul, după ce a fost asistat medical la fața locului, a refuzat să meargă la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea a incendiilor la locul accidentului.

Info & foto: ISU Ialomița. IPJ Ialomița