comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier mortal la Coșereni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/12/2020 | Infotrafic

În această după amiază,  în jurul orei 14:30, pe DN 2, în interiorul localității Coșereni, s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane și vătămarea corporală a alteia.

Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 43 de ani, din  județul Constanța, conducea o autoutilitară, într-o intersecție de pe raza comunei Coșereni, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Slobozia.

În urma impactului a rezultat decesul unui barbat în vârstă de 63 de ani, pasager al primului autoturism, precum și vătămarea corporală a șoferului în vârstă de 43 de ani, ce a fost transportat la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. (IPJ Ialomița)

Pompierii militari din cadrul I.S.U. Ialomița au intervenit astăzi, în jurul orei 14:00, la un accident rutier produs pe DN2, pe raza comunei Coșereni, în care au fost implicate două autoutilitare, din care au rezultat patru victime, dintre care o victimă rămasă încarcerată.

La fața locului, s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și două echipaje ale SAJ Ialomița.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei rămasă încarcerată, ulterior fiind preluată și transportată de un echipaj SAJ la Spitalul Municipal Urziceni.

O altă victimă a fost găsită în stop cardio-respirator și au fost începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ.

Celorlalte 2 victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de echipajul SMURD, ulterior acestea au refuzat transportul la spital. Victima aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de echipajul SAJ.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea incendiului la locul accidentului. (ISU Ialomița)