comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier la Bărbulești

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
09/10/2020 | Infotrafic

Pompierii militari din cadrul I.S.U. Ialomița au intervenit astăzi, în jurul orei 13:25, la un accident rutier produs pe DN 1D, pe raza localității Bărbulești, în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului au rezultat 3 victime conștiente și neîncarcerate. La fața locului, s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și 2 echipaje ale SAJ Ialomița – Substația Urziceni. Victimelor le-au fost acordate îngrijiri la fața locului de echipajele SMURD și SAJ, după care doar două victime au fost preluate și transportate la Spitalul Municipal din Urziceni. Ambulanța SMURD a preluat o victimă de sex masculin, în vârstă de 52 de ani, care prezenta o fractura a membrului inferior drept, iar a doua victimă, de sex feminin a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanța Județean Ialomița. A treia victimă, de sex masculin, după evaluare a refuzat transportul la spital.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea incendiului  la locul accidentului și sablare carosabil.

 ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA