15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Accident rutier între Sinești și Movilița. Patru victime https://wp.me/p49Kdo-eAD
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
DE MAINE AVEM: ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Accident rutier între Sinești și Movilița. Patru victime

Azi, în jurul orei 5.00, prin apel 112, a fost anunțat un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, produs între Movilița și Sinești.

ISU Ialomița a intervenit cu forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Urziceni cu o autospecială de stins incendii, o descarcerare și un SMURD, încadrate cu 11 subofițeri și o ambulanța SAJ. Din primele informații, în urma accidentului au rezultat 4 victime adulte, din care una a fost descarcerată.

O victimp a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spitalul Pantelimon din București, două preluate de un alt SAJ venit în sprijin și transportate la spitalul din Urziceni și cea de a patra victimă a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spitalul din Urziceni.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!