comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier grav pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca. Accident rutier pe raza localității Ion Roată

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/05/2020 | Infotrafic

Accident rutier pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca

Astăzi, în jurul orei 09:00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Glodeanu Sărat, satul Căldărușanca, județul Buzău, din raionul de intervenție al inspectoratului, în care au fost implicate două autoturisme. În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență  pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și două echipaje ale SAJ Buzău.

Din impact unul dintre autoturisme a lovit un stâlp de electricitate care a rămas suspendat pe bordul mașinii, ceea ce a determinat blocarea în interior a șoferului. Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea victimei, bărbat cu vârsta de aproximativ 47 ani. În urma evenimentul au rezultat 4 victime, doi bărbați și două femei.

Echipajele medicale de la locul intervenției au acordat primul ajutor medical victimelor, ulterior victima descarcerată și cele două femei cu vârstele de aproximativ 41, respectiv 49 ani fiind preluate în stare stabilă de către echipajele SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Celălalt șofer, bărbat cu vârsta de aproximativ 74 ani, după acordarea primului ajutor medical, a refuzat transportul la spital. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Accident rutier în localitatea Ion Roată, pe DN2A.

În data de 28 mai, a.c., în jurul orei 22:30, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la accident rutier produs în localitatea Ion Roată, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pom de pe marginea drumului. La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stins incendii și o ambulanță SMURD.

În urma evenimentul a rezultat o singură victimă de sex feminin în vârstă de 26 ani, căreia i s-a acordat primul ajutor medical de către paramedicii SMURD. Ulterior, victima a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal din Urziceni. Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

ISU Ialomița – INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: