comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier grav la Urziceni. Trafic blocat pe DN2, către Buzău

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/02/2021 | Infotrafic

În această seară, în jurul orei 20:00, la ieșire din municipiul Urziceni către Buzău s-a produs un accident de circulație, urmare a coliziunii dintre 2 autoturisme.

În urma impactului cinci persoane au fost rănite și transportate la unități medicale pentru îngrijiri medicale.
Se desfășoară cercetarea la fața locului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Traficul este blocat pe sensul de mers București către Buzău! (IPJ Ialomița)

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați în jurul orei 20:05, să intervină la un accident rutier produs pe DN2, la ieșirea din municipiul Urziceni spre Buzău, în care au fost implicate două autoturisme.

La locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și cinci ambulanțe SAJ Ialomița, dintre care una tip C de la substația Slobozia (cu medic).

Din evenimentul rutier au rezultat cinci victime de sex masculin, din care trei încarcerate. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimelor rămase încarcerate, ulterior toate cele cinci victime după acordarea primului ajutor medical au fost preluate și transportate de echipajele medicale de la locul intervenției, la Spitalul Municipal Urziceni, cu politraumatisme multiple.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil. (ISU Ialomița)