comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident rutier cu trei victime la Stejaru

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
27/11/2012 | Infotrafic

Luni, 26 noiembrie, pe Drumul Naţional 2A, în afara localităţii Stejaru, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a trei persoane.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în timp ce un bărbat de 70 ani, din oraşul Căzăneşti, se deplasa la volanul unui autoturism pe direcţia Slobozia – Urziceni, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autovehicul care se deplasa în faţa sa. Pentru a evita impactul cu acesta, şoferul a virat brusc către dreapta şi a intrat în coliziune cu indicatoarele rutiere care se aflau pe marginea părţii carosabile, ulterior răsturnându-se.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerilor din autoturism, un bărbat de 74 ani şi două femei de 61, respectiv 71 ani, toţi din oraşul Căzăneşti.

Un echipaj de descarcerare şi echipajul de prim ajutor calificat SMURD de la Garda Slobozia s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, însă până la sosirea acestora, doi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Ialomiţa, care erau în afara orelor de program şi se aflau în trafic, au intervenit pentru eliberarea celor două femei, care au fost preluate împreună cu o a treia victimă şi transportate la spital. Şoferul autoturismului, după ce a primit primele îngrijiri medicale, a refuzat transportul la spital.