comenzi la domiciliu cliseru.ro

Accident mortal pe DN2A, la ieșire din Țăndărei, intersecția cu Mihail Kogălniceanu

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/08/2020 | Infotrafic

Astăzi, în jurul orei 08.50, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un scuter.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda de intervenție Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, două echipaje ale SAJ Ialomița – substația Țăndărei și un echipaj al elicopterului SMURD, venit în sprijin.Din eveniment a rezultat o singură victimă, care conducea scuterul, bărbat cu vârsta de aproximativ 65 de ani.

Din nefericire, acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat de echipajul SAJ de la locul intervenției.
Celorlalte două victime, aflate în autoturism, de sex feminin, le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior acestea au refuzat transportul la spital.
Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului. (ISU Ialomița)

Din verificările efectuate la fața locului a reieșit că în timp ce o tânără de 22 de ani din județul Harghita conducea un autoturism pe DN2A din direcția Țăndărei către Giurgeni, a intrat în impact cu un moped care avea același sens de deplasare, și se încadrase pentru a efectua viraj la stanga pe DJ 212 către comuna Mihail Kogălniceanu.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. (IPJ IAlomița)